Beques Bankia 2017/2018

La FSMCV i Bankia han llançat la 4ª edició de les Beques Bankia.

El termini per a la presentació de les sol·licituds comença el 20 de juny, i es perllongarà fins al pròxim 7 de juliol. La dotació econòmica, com en edicions anteriors, tindrà un límit de 500 euros per persona i beca, sent per a cada alumne d’un 90% del total abonat per la matrícula i les assignatures de les quals estiga matriculat per al curs 2017/2018.
Tots els interessats podran consultar les bases i realitzar la inscripció exclusivament a través del portal web www.bankiaescoltavalencia.es.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina: http://www.bankiaescoltavalencia.es/val/beques/index.html

Nota de premsa.

L’Orquestra d’Iniciació a l’Escoleta el Caragol

El passat dijous 8 de juny l’Orquestra d’Iniciació sota la direcció de la professora Natalia Ivanova i el professor Carlos Ferrer va fer una actuació a l’Escoleta El Caragol dins la Setmana de  Cultural que organitzen anualment.

Aquesta audició s’inclou dins les activitats que l’Escola de Música d’Oliva realitza fora de les instal·lacions i amb les quals volem contribuir a mostrar com el nostre alumnat va aprenent a tocar un instrument i formant-se en grup.

L’Orquestra d’Iniciació tornarà actuar el proper dimecres 21 de juny a les 19h.

AUDICIONS FINAL DE CURS 2016/17

Calendari d’audicions de final de curs juny 2017

Trombó (Rafa Pardo) i Guitarra (Óscar Costa) Dimecres 14 de juny 19h Saló d’actes. Escola de Música
Percussió (Paco Tirado), Saxofó (Miquel Guimerà) Dijous 15 de juny 19h Casa de la Festa
Flauta (Mar Garrigós) Divendres 16 de juny 19h Saló d’actes. Escola de Música
Tuba (Miquel Castellà), Percussió (Vicent Peiró), Guitarra (Manolo Andrés), Combo Música Moderna (Miquel Just), Saxofó (Miquel Just) Dimarts 20 de juny 19h Casa de la Festa
Trompeta (Marc Oltra), Clarinet (Carlos Ferrer), Violí (Imma Gorrita), Violoncel (Natalia Ivanova), Orquestra Dimecres 21 de juny 19h Saló d’actes. Escola de Música
Piano (Inma Arias i Talia Llop) Dijous 22 de juny 19h Saló d’actes. Escola de Música
Dolçaina (Josema Bataller). Junt a la Colla de Dolçainers i Tabaleters “Sarabanda” Divendres 30 de juny 20h Passeig Jaume I

Recordeu que el proper dilluns 12 de juny serà l’audició de Cicle Infantil i Cors al Teatre Olímpia (17.30h)

Vos esperem!

La Bandeta d’Iniciació a l’Escoleta La Taronja

El dilluns 6 de juny la Bandeta d’Iniciació que dirigeix el professor Miquel Guimerà va fer una actuació a l’Escoleta Infantil La Taronja. L’audició s’emmarca dins les activitats que l’Escola de Música d’Oliva realitza fora de les instal·lacions i amb les quals volem contribuir a mostrar com el nostre alumnat va aprenent a tocar un instrument i formant-se en grup.

A l’Escoleta ens van acollir d’allò més bé i tots els xiquets i xiquetes van gaudir amb la interpretació d’algunes peces per a bandeta. També es van mostrar alguns instruments i van compartir jocs de palmes i ritmes.

Volem agraïr la col·laboració de tota la plantilla docent de l’Escoleta La Taronja, i en especial a Sara, la seua directora, per les facilitats i les ganes mostrades. Vam gaudir molt i els xiquets i xiquetes s’ho van passar d’allò més bé. De segur que tornarem!

Audicions final de curs Cicle Infantil i Cors. Dilluns 12 de juny

Com cada final de curs, l’alumnat i professores de Cicle Infantil i Cors han preparats un conte i unes cançons per a l’audició.

Serà el dilluns 12 de juny a les 17.30h al Teatre Olímpia (les portes s’obriran a les 17.15h).

Com altres anys, aquesta audició la repetirem el dia següent de matí per als xiquets i xiquetes dels col·legis d’Oliva.

D’altra banda, a partir del dimecres 14 de juny comencen les audicions d’instruments i seccions a l’Escola de Música. Consulteu instruments i horaris.

Vos esperem!

Visita dels xiquets i xiquetes de l’Escoleta La Taronja

Hui dilluns 8 de maig de matí hem rebut la visita dels xiquetes i xiquetes de l’Escola Infantil La Taronja d’Oliva juntament amb les seues educadores.

Hem passat un matí molt divertit amb uns contes musicals, experimentant amb instruments de percussió. Mamen ens ha fet cantar a totes i tots i després ens hem acomiadat fins a la propera abans d’anar a l’autobús.

Moltes gràcies per la visita.

VACANCES PASQUA

Vos recordem que l’Escola de Música d’Oliva segueix, per a les seues classes col·lectives, el calendari municipal per a educació primària. L’Escola estarà tancada del dijous 13 al dilluns 24 d’abril. Reprendrem les classes el proper dimarts 25 d’abril.

No obstant, recordeu consultar el nostre calendari escolar. Els dies assenyalats en blau són dies que correspon a una classe instrumental (dins de les 33 classes d’instrument que hi ha durant el curs 2016/17). Consulteu amb el vostre professor/a l’horari establert per a eixa sessió.

És possible que durant les vacances de Pasqua alguns professors facen classes de recuperació o bé d’avançament. Consulteu en cada cas per si esteu afectats.

Que passeu bones vacances!

Audició de Combos de música moderna i jazz al Conservatori

El proper divendres 7 d’abril (20h) l’alumnat de Música Moderna i Jazz de l’Escola de Música d’Oliva oferirà una audició a l’Auditori del Conservatori Professional “Josep Climent” d’Oliva.

Els dos combos estan liderats pel nostre professor de música moderna i saxo Miquel Just i compta amb la col·laboració del professor de guitarra Óscar Costa i la participació dels alumnes: Joan Mont, Juanjo Martín, Raül Ortiz, Asier Escrivà i Paco Martínez; Camil Canet, Sergio Canet Mendieta, Miguel Gayà, Fco. José Martínez, Joan Negro, Carlos Ortiz, Héctor Savall i Martín García.Cartell audició música moderna i jazz

L’Escola de Música d’Oliva ha apostat des de d’enguany per aquesta disciplina de música moderna com a complement dels estudis clàssics i tradicionals que s’imparteixen a la resta d’escoles de música i conservatoris, encara que l’any passat ja vam tindre classes i audicions. Volem donar oportunitat al més menuts i adults de gaudir d’un estil musical amb molt popularitat però amb un recorregut limitat dins dels estudis musicals. En aquest sentit, tenim un grup pilot d’alumnat de 7 a 9 anys que estudia llenguatge musical, improvisació i combo amb més dedicació a la formació auditiva. Podeu gaudir d’aquesta audició el dimarts 11 d’abril a les 19h al Saló d’actes de l’Escola de Música.

Volem agraïr l’amabilitat i les facilitats oferides per l’equip directiu del Conservatori per tal de poder realitzar aquesta actuació en les seues instal·lacions i des segur que seran algunes més. Fem extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament d’Oliva per l’ajuda continuada que ens ofereix.

Vos esperem!

 

 

Audicions 2n trimestre 2017

La propera setmana comencen les audicions del segon trimestre a l’Escola de Música.

Dijous 6 Casa de la Festa 19h
Guitarra (prof. Manolo Andrés)
Saxo (prof. Miquel Guimerà)
Bandeta d’Iniciació (prof. Miquel Guimerà)
Divendres 7 Escola de Música 18.30h
Piano (prof. Inma Arias)
Flauta (prof. Mar Garrigós)
Dilluns 10 Escola de Música 19h
Piano (prof. Talia Llop)
Dimarts 11 Escola de Música 19h
Música Moderna (prof. Miquel Just)
Saxo (prof. Miquel Just)
Violí (prof. Imma Gorrita)
Dimecres 12 Escola de Música 19h
Trompeta (prof. Marc Oltra)
Trombó (prof. Rafa Pardo)
Guitarra (prof. Óscar Costa)
Clarinet (prof. Carlos Ferrer)
Violoncel (prof. Natalia Ivanova)
Orquestra Iniciació (prof. Natalia Ivanova)

Vos esperem.

Places tallers de música per als més menuts (3r trimestre)

Els tallers de música per als més menuts comencen el 3r trimestre el proper 6 d’abril.

Per al tercer trimestre (10 sessions del 6/04/17 al 22/6/17) queden les següents places:

Grup A de 17.15 a 18.00h: 2 places (preferiblement alumnat del 2015)

Grup B de 18.00 a 18.45: 0 places (preferiblement alumnat del 2014)

Soci No soci
1r trimestre (11 sessions) 6/10/16 a 22/12/16 77€ 83€
2n trimestre (12 sessions) 12/01/17 a 30/3/17 84€ 90€
3r trimestre (10 sessions) 6/4/17 a 22/6/17 70€ 75€

Inscripció per ordre recepció per email escola@aamoliva.org o telèfon 962856119. Pagament mitjançant TPV o compte bancari.