Novetats curs 2018-2019

Com ja hem anunciat a les xarxes i haureu vist cartells pel poble, tenim oberta la inscripció per al curs 2018-2019.

A banda de les classes habituals, algunes de les novetats per al proper curs són:

 • Ampliació de grups i horaris per a alumnat de Cicle Infantil (nascuts entre 2013 i 2015).
 • Ampliació de grups i horaris (dissabte de matí inclòs) per als tallers de “Música i Moviment” (nascuts entre 2016 i 2017).
 • Ampliació d’horari per als tallers de “Música en família” amb Mamen Malonda (dimarts 18:00 i dijous 17:00 i 18:00).
 • Canvi de format per Llenguatge Musical (Cicle Bàsic 1 i 2). 1 dia a la setmana 1:30h + 30 minuts de Cor.
 • Grups de Música moderna amb perfil instrumental des dels 7 anys.
 • Classes d’instrument 3 a 1 d’1h per a alumnat que comença un instrument (consultar instruments).
 • Conjunt instrumental d’adults. Hem ampliat l’orquestra d’adults a tots els instruments perquè sabem de la importància de tocar en companyia.
 • Llenguatge musical d’adults adaptat. 1:30h de classe adaptada a les necessitats de cada alumne i des de nivell inicial.
 • Classe de Conjunt de Música Moderna (Big Band) dins del Cicle de Consolidació.
 • Tallers previstos d’Ukelele, Albaes i Cant d’Estil, Música Sènior, Història de la Música.
 • Classes individuals i personalitzades com a reforç de Conservatori o preparació de les Proves d’Accés.

Des de l’Escola de Música pensem que l’educació musical és molt important per la nostra societat. Per això, ens adaptem a les necessitats i personalitzem l’educació musical del nostre alumnat.

Vine a conèixer els detalls i reservar la teua plaça. Vos esperem la setmana del 25 al 29 de juny de 10:30 a 13:30 i 16:30 a 19:00 i al juliol per email (escola@aamoliva.org) o whatsapp (636463423)

Nova convocatòria Beques Bankia

Convocatòria de beques Bankia per a alumnes de la Xarxa d’Escoles de Música de la FSMCV

Aquesta convocatòria de beques compta amb una dotació de 300.000 € per al curs acadèmic 2018-2019.

Podran optar a aquesta convocatòria de beques tots els alumnes i alumnes de la Xarxa d’Escoles de Música de la FSMCV segons l’establit en les bases. Les beques seran sol·licitades per el/l’alumne/a beneficiari de l’ajuda.

Les beques suposaran per a cada alumne/a com a màxim el 90% del total abonat per matrícula i classes de llenguatge musical i instrument durant el curs 2018/2019, amb un límit de 500 euros per persona i beca.

El termini per a la presentació de sol·licituds es tancarà el dia El termini d’inscripció estarà obert fins al proper 6 de juliol a les 15:00 h.

Descarregar bases i sol·licituds:

http://www.bankiaescoltavalencia.es

Més informació al telèfon 962856119 o al 636463423 o escola@aamoliva.org per tal de comprovar els dies que podreu certificar els documents a l’Escola.

Curs 2018/2019. Obrim matrícula

Ja hem obert les inscripcions per al curs 2018-2019. En breu tindrem actualitzada tota la informació al nostre web (preus, horaris, calendari…).

Vine a reservar la teua plaça i informar-te de la nostra oferta formativa i els descomptes. Hem ampliat horaris en el Cicle Infantil i els Tallers de Música en Família. Continuem apostat per la música moderna per als més menuts i la personalització de l’educació musical per a totes les edats.

TALLERS DE MÚSICA EN FAMÍLIA (places disponibles) (3r trimestre)

PLACES DISPONIBLES ALS TALLERS DE MÚSICA PER ALS MÉS MENUTS (MÚSICA EN FAMÍLIA)

Vos informem de les places disponibles en els grups del Taller de Música per als més menuts (alumnat nascut entre 2015 i 2016).

Dijous de 17 a 18 (la sessió comença a les 17.10 i és de 45-50 minuts): 4 places (preferent alumnat de 2016)

DIjous de 18 a 19 (la sessió comença és de 45-50 minuts): 4 places (preferent alumnat de 2015)

A les classes participa l’alumne/a amb un adult i treballem la sensibilització musical a través de cançons, moviment i el joc col·lectiu amb la professora Mamen Malonda.

És un bon moment per conèixer com treballem la música en família i gaudir amb els vostres fills/néts/nebots. Demaneu informació a l’Escola de Música al telèfon 962856119, Whatsapp 636 463 423.

Taller d’introducció a l’Ukelele

L’Escola de Música d’Oliva organitza un taller d’introducció a l’Ukelele amb el professor Manolo Andrés.

DATES: Dissabtes 14, 21, 28 d’abril i 5 de maig

HORARI: 9:30 a 12:00 (2h de classe)

LLOC: Saló d’actes de l’Escola de Música d’Oliva

PREUS: 50€ socis AAMO i professors de l’Escola; 60€ resta d’alumnat.

Pagament en TPV a les oficines de l’Escola

Telèfon d’informació 962856119 // 636 46 34 23 (whatsapp) //escola@aamoliva.org

Fira Musical per a alumnat de Primària – CEIP La Carrasca

El passat dimecres 7 de març l’Escola de Música va participar junt amb el CEIP La Carrasca en la Fira Musical per a alumnat de Primària. Aquesta activitat, que s’inclou dins del projecte LA CARRASCA: UNA ESCOLA MOLTES MÚSIQUES de la campanya “Projectes d’Investigació i Innovació educativa 2017-2018” de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, tenia com objectiu apropar els instruments musicals de l’Escola de Música a l’alumnat de primària.

L’esdeveniment es va celebrar al Centre Polivalent i es va distribuir en dos sales. Una per a audicions on l’alumnat va poder escoltar, preguntar i tocar els instruments. Paral·lelament, al hall de l’edifici tenim distribuïts els instruments per famílies i els nostres professors mostraven i explicaven cada instrument i tot l’alumnat va poder tocar i experimentar de tocar diversos instruments.

Des de l’Escola de Música volem agrair a Maite Lairón, mestra de música de La Carrasca, i a tot el personal docent del centre per haver-nos convidat a participar d’aquest projecte i per poder mostrar a l’alumnat de primària les possibilitats i potencialitats que tenen amb un instrument.

Concert final del “Curs de Composició i Arranjaments” de Joan Mont

El passat dimarts 30 de gener vam celebrar el Concert de final del “Curs de Composició i Arranjaments” del professor Joan Mont

El concert va contar amb la participació d’un dels combos del departament de música moderna de l’Escola de Música, dirigit per Miquel just. També van col·laborar alguns integrants de la Banda Simfònica i altres col·laboradors.

En aquest curs, cal destacar que tots els alumnes van escriure una composició original, pel que es van estrenar tres peces. Vam poder escoltar el pasdoble de Sergi Puig, Al Peu de l’Atles, dedicat a la filà Marràqueix d’Oliva, amb la que toca la seua Xaranga, “la Contrabanda”. També un el Mambet 1 de Toni Salvador, també company a la Contrabanda. Vam estrenar també el bolero A Mont Pare, en format de combo, escrit per Joan Mont, i dedicat al seu pare pel seu suport durant tots estos anys de suport incondicional. El combo va interpretar també l’estàndard Autumn Leaves per acabar d’arredonir la vetllada.

Alguns vídeos de l’actuació:

https://photos.app.goo.gl/PNzx2LezMCoZEHGJ2

https://photos.app.goo.gl/i9LrfNTUEiGgmDvt2

Enhorabona als alumnes i moltes gràcies a Joan Mont i als col·laboradors per fer possible una audició d’aquest nivell.

Formació amb Damaris Gelabert

Dins del compromís de millora en la qualitat educativa que tenim a l’Escola de Música d’Oliva, els nostres professors fan formació continuada especialitzada en diversos camps.

El cap de setmana passat tres dels nostres professors del Cicle Infantil van realitzar el curs “Estimulació Musical de 0 a 6 any” organitzat pel Centre d’Estudis de la FSMCV impartit de Damaris Gelabert.

L’experiència ha estat molt positiva i els professors ens han comentat que ja tenen ganes de posar en pràctica tot allò aprés. No és la primera vegada que els nostres professors fan formació amb Damaris Gelabert, considerada una de les pedagogues musicals més influents en l’educació dels més menuts a més de molt mediàtica.