enCANTats!

Aquest mes d’octubre posem en marxa una nova activitat a l’Escola de Música d’Oliva. Es tracta d’enCANTats, una proposta perquè els nostres alumnes gaudisquen de la música d’una altra manera, de la mà dels seus pares, mares i familiars.

enCANTats està emmarcada dins dels tallers que ofereix l’escola i es tracta d’un grup de xiquets i adults on cantarem, ens mourem i gaudirem amb música per moure l’esperit i la imaginació. Ens centrem en el nostre cos com a element primer per crear música amb percussió corporal i cants amb un estil menys acadèmics (soul, gospel, jazz,…).

Pretenem que les nostres famílies gaudisquen d’un moment de creació musical compartit. Per suposat, no són necessaris coneixements musicals ni vocals sinó ganes de passar-ho bé i gaudir de l’aprenentatge col·lectiu amb bona música. Les sessions seran impartides per la nostra professora de cant, cor i cicles infantils Eva Gonzálbez.

Per motius d’idoneïtat i logística, hem restringit l’activitat a l’alumnat nascut a partir de 2010 sempre acompanyats d’un adult.

L’horari serà dilluns de 19 a 20 al Saló d’actes de l’Escola de Música i el preu és de 6€ (per parella) si sou socis de l’AAMO.

TALLERS DE MÚSICA PER ALS MÉS MENUTS (places disponibles)

PLACES DISPONIBLES ALS TALLERS DE MÚSICA PER ALS MÉS MENUTS

Vos informem de les places disponibles en els grups del Taller de Música per als més menuts (alumnat nascut entre 2015 i 2016).

Dijous de 17 a 18 (la sessió comença a les 17.10 i és de 45-50 minuts): 2 places (preferent alumnat de 2016)

DIjous de 18 a 19 (la sessió comença és de 45-50 minuts): 5 places (preferent alumnat de 2015)

A les classes participa l’alumne/a amb un adult i treballem la sensibilització musical a través de cançons, moviment i el joc col·lectiu amb la professora Mamen Malonda.

Demana informació sobre els preus i altres opcions.

Telèfons: 96 285 6119 // 636 463 423 (atenem per Whatsapp)

Cicle Bàsic Música Moderna. Places disponibles

PLACES DISPONIBLES AL CICLE BÀSIC DE MÚSICA MODERNA

El curs passat l’Escola de Música d’Oliva va començar un grup pilot de llenguatge musical i improvisació (música moderna) per tal d’oferir a l’alumnat un altre model d’ensenyament musicals en edats primerenques. Després de les avaluacions i el feedback positiu, este curs tenim 3 grups.

Per la tipologia i metodologies d’aprenentatge, l’alumnat porta els instruments que estudien a classe. És per això que els grups no són massa nombrosos i, per norma general, no es repeteixen instruments.

Ens queden places disponibles en:

Dilluns de 15.30 a 17.30:

1 guitarra o guitarra elèctrica

1 contrabaix o baix elèctric

1 trompeta i/o trombó

1 saxo i/o clarinet

Dimarts de 16.00 a 18.00:

1 plaça trompeta i/o trombó*

1 saxo i/o clarinet*

Dimecres de 16.00 a 18.00:

1 guitarra o guitarra elèctrica

1 contrabaix o baix elèctric

Demaneu més informació al telèfon 962856119, per whatsapp al 636463423 o a l’email escola@aamoliva.org

(*) consulteu condicions

Comencem les classes!

Hui dilluns 18 de setembre comencem les classes a l’Escola de Música d’Oliva.

Arranca un nou curs amb il·lusió i energies. Recordeu que tenim la matrícula oberta durant tot el curs. No dubteu en demanar-nos informació sobre els curs i tallers i la resta d’activitats que anirem realitzant.

Les classes de Cor, Bandeta i Orquestra començaran en octubre.

En breu tindrem novetats de noves activitats per a pares i xiquets! Estigueu atents.

 

 

CALENDARI ESCOLAR 2017/18

Calendari escolar 2017 – 2018

L’Escola de Música d’Oliva segueix el calendari escolar de Primària aprovat per la conselleria i el Consell Escolar Municipal.

El curs 2017-2018 comença el dilluns 18 de setembre i acaba el dissabte 23 de juny.

Al calendari escola de Música 2017-18 podeu vore els dies festius i no lectius així com les vacances. (versió PDF per imprimir)

Durant el curs escolar hi ha 35 sessions de classes instrumentals i/o individuals. Per fer possible que tots els dies de la setmana tinguen les mateixes sessions, els dies en blau l’escola estarà tancada però correspon fer classe instrumental que el professor i l’alumne/a pactaran de fer en una altra data propera. Per tant, els  dies en blau són dies no lectius on no hi ha classes col·lectives de llenguatge musical, cor, banda, cicle infantil,…

El dimarts 21 de novembre no hi haurà classes instrumentals. Hi ha programades activitats per celebrar la setmana de Santa Cecília.

*) L’alumant de Cicle Infantil i Iniciació de dilluns podrà anar a la sessió del 10 d’abril per el 9 abril (festiu/ St. Vicent)

**) L’alumant de Cicle Infantil i Iniciació de dijous podrà anar a la sessió del 17 d’abril per el 5 d’abril.

Jornades de portes obertes 2017-18

Jornades de portes obertes / mostra d’instruments 2017-2018

Els propers 15 i 16 de setembre l’Escola de Música oferirà una jornada de portes obertes. L’horari serà divendres 15 de 17h a 19h i dissabte 16 de 10h a 12h.

Podreu vindre a vore com funciona l’Escola, les instal·lacions i el què impartim de forma detallada. Vos informarem de les novetats i els tallers per als més menuts i en família.

D’altra banda, tindrem una mostra d’instruments per part del professorat. Podreu provar, manipular, descobrir i resoldre tots els dubtes sobre els instruments que més vos agraden o voldrieu tocar.

L’Escola de Música d’Oliva té la finalitat clara de formar alumnat de totes les edats. Vine en família a descobrir un lloc on aprendre i gaudir de la música.

Estigueu pendents de les actualitzacions dels horaris per als instruments:

DIVENDRES DISSABTE
TROMPETA SAXO
TUBA I BOMBARDÍ CELLO I ORQUESTRA
SAXO  PERCUSSIÓ / BATERIA
MÚSICA MODERNA FLAUTA
PERCUSSIÓ / BATERIA  TROMBÓ
CLARINET  VIOLÍ
 TROMPA GUITARRA

Inici de curs 2017-2018 i matrícula

Comencem un nou curs a l’Escola de Música d’Oliva.

El curs començarà a partir del dilluns 18 de setembre per a tots els nivells i cursos excepte les classes col·lectives de Cor, Banda i Orquestra.

A partir del dilluns 4 de setembre podeu formalitzar la vostra matrícula. La matrícula es manté oberta durant tot el curs.

L’horari d’oficines serà de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 i 16.30 a 19.00.

Els antic alumnes podeu inscriure-vos mitjançant email (escola@aamoliva.org) o whatsapp (636462423) indicant nom i cognoms, curs escollit, horari, grup i professorat (si ho sabeu). Ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la inscripció.

Podeu consultar tots els horaris a l’apartat corresponent. Qualsevol dubte vos atendrem al telèfon al telèfon 962856119, per email o whatsapp.

La matrícula es formalitzarà a les oficines signant el full de matrícula amb les condicions i autoritzacions així com l’abonament de la quota de setembre i la matrícula (TPV o domiciliació bancària).

 

Audició final de curs dolçaina i concert Colla “Sarabanda” d’Oliva

Enguany l’audició de fi de curs dels alumnes de dolçaina de l’Escola de Música del professor Josema Bataller serà a l’aire lliure. Aquest divendres dia 30 de juny, estarem al passeig Joan Carles I a les 20h (Enfront de la verdureria “La Sénia Oliva).

Com a cloenda de l’audició la Colla de dolçainers i Tabaleters “Sarabanda” d’Oliva, oferirà un xicotet concert.

Després del concert farem una cercavila tots junts , alumnes de l’escola i la Colla.

Vos esperem.

Beques Bankia 2017/2018

La FSMCV i Bankia han llançat la 4ª edició de les Beques Bankia.

El termini per a la presentació de les sol·licituds comença el 20 de juny, i es perllongarà fins al pròxim 7 de juliol. La dotació econòmica, com en edicions anteriors, tindrà un límit de 500 euros per persona i beca, sent per a cada alumne d’un 90% del total abonat per la matrícula i les assignatures de les quals estiga matriculat per al curs 2017/2018.
Tots els interessats podran consultar les bases i realitzar la inscripció exclusivament a través del portal web www.bankiaescoltavalencia.es.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina: http://www.bankiaescoltavalencia.es/val/beques/index.html

Nota de premsa.