III CURS DE DIRECCIÓ I COMPOSICIÓ “CIUTAT D’OLIVA”

Dins del Cicle Avançat a l’Escola de Música presentem el programa definitiu del III Curs de Direcció i Composició Ciutat d’Oliva.

Després de la gran acceptació del I i II Curs de Direcció i Composició “Ciutat d’Oliva”, aquest any hem decidit apostar per un format més enfocat a la composició. En aquesta edició tindrem de professor a Federio Jusid, compositor i arranjador de música per a audiovisuals. La creació de bandes sonores és una tendència en la composició musical actual i des de l’organització hem cregut convenient dedicar la III edició a aquesta temàtica. Una altra de les novetats serà la participació de l’Orquestra Clàssica d’Oliva, així com la Banda Simfònica, ambdues formacions pertanyents a l’Associació Artístico Musical d’Oliva. Així, s’amplia el ventall de possibilitats per als compositors i directors, buscant les sinèrgies per a una millor consecució de la creació musical.

Podeu trobar tota la informació al pàgina dedicada al curs dins del web de l’Escola de Música.

Cartell III Curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *