Jornades de portes obertes (fotos)

El divendres 16 i dissabte 17 van tindre lloc les jornades de portes obertes a l’Escola de Música.

L’objectiu principal era que l’alumnat poguera prendre contacte de primera mà amb els instruments que li agradaria tocar. Així, els xiquets i xiquetes, acompanyats dels pares, van poder provar, tocar, preguntar i observar els instruments que impartim a l’Escola.

Manolo Andrés i Óscar Costa professors de guitarra, guitarra eléctrica i baix elèctric

Manolo Andrés i Óscar Costa professors de guitarra, guitarra eléctrica i baix elèctric

L’alumnat que comença el Cicle Bàsic 1 ja tria un instrument. És important tindre clar l’instrument però en cap cas és una decisió definitiva. A l’Escola de la Música tenim com a premissa que l’alumnat i els pares estigues satisfets amb l’instrument que estudien. Sempre quedaria la possibilitat de canviar d’instrument.

Josema Bataller, professor de dolçaina

Josema Bataller, professor de dolçaina

L’alumnat que curs Iniciació (6 anys/1r primària) pot fer instrument de forma opcional. Vine a conèixer algunes de les metodologies que els nostres professors apliquen per a l’ensenyança dels instruments als més menuts.

oliva-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *