Formació amb Damaris Gelabert

Dins del compromís de millora en la qualitat educativa que tenim a l’Escola de Música d’Oliva, els nostres professors fan formació continuada especialitzada en diversos camps.

El cap de setmana passat tres dels nostres professors del Cicle Infantil van realitzar el curs “Estimulació Musical de 0 a 6 any” organitzat pel Centre d’Estudis de la FSMCV impartit de Damaris Gelabert.

L’experiència ha estat molt positiva i els professors ens han comentat que ja tenen ganes de posar en pràctica tot allò aprés. No és la primera vegada que els nostres professors fan formació amb Damaris Gelabert, considerada una de les pedagogues musicals més influents en l’educació dels més menuts a més de molt mediàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *