Fira Musical per a alumnat de Primària – CEIP La Carrasca

El passat dimecres 7 de març l’Escola de Música va participar junt amb el CEIP La Carrasca en la Fira Musical per a alumnat de Primària. Aquesta activitat, que s’inclou dins del projecte LA CARRASCA: UNA ESCOLA MOLTES MÚSIQUES de la campanya “Projectes d’Investigació i Innovació educativa 2017-2018” de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, tenia com objectiu apropar els instruments musicals de l’Escola de Música a l’alumnat de primària.

L’esdeveniment es va celebrar al Centre Polivalent i es va distribuir en dos sales. Una per a audicions on l’alumnat va poder escoltar, preguntar i tocar els instruments. Paral·lelament, al hall de l’edifici tenim distribuïts els instruments per famílies i els nostres professors mostraven i explicaven cada instrument i tot l’alumnat va poder tocar i experimentar de tocar diversos instruments.

Des de l’Escola de Música volem agrair a Maite Lairón, mestra de música de La Carrasca, i a tot el personal docent del centre per haver-nos convidat a participar d’aquest projecte i per poder mostrar a l’alumnat de primària les possibilitats i potencialitats que tenen amb un instrument.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *