Concerts d’intercanvi 2017

Aquest any els nostres concerts d’intercanvi entre societats musicals seran a càrrec de la Banda Juvenil. La banda amb la que es farà l’intercanvi és la banda juvenil d’Ondara.

El primer dels concerts serà dissabte 30 de setembre a les 20 h a l’Auditori Ondara al carrer Sant  Jaume, 14.

Al dia següent, diumenge 1 d’octubre a les 12,30 h serà el concert de tornada al pati de l’Escola de Música al Passeig Jaume I, 4-6 d’Oliva.

Esperem la vostra presència en els concerts per tal de donar suport als nostres joves músics.

Comencen els concerts d’estiu

Com cada any l’AAMO ofereix per l’estiu concerts de les seues tres seccions: Banda, Orquestra i Orfeó. Aquests concerts se celebren sempre a la Platja d’Oliva i això va representar, des de l’any passat, l’inici del cicle Música a la Mar que organitza la regidoria de Cultura i Música de l’Ajuntament d’Oliva.

La nostra participació comença aquest diumenge 30 de juliol amb el concert de l’Orfeó Josep Climent que aquest any compta amb la col·laboració de la Rondalla d’Oliva i d’un quartet de corda com acompanyants. Interpretaran peces d’una gran varietat d’estils ja que el programa abarca des del segle XVI fins al XX. A les 20 h a l’església de la Mare de Déu del Carme de la platja.

El següent divendres 3 d’agost a partir de les 23 h la Banda Simfònica farà el seu concert a un escenari especial muntat a l’Avinguda de la Mar Mediterrània. En aquesta ocasió volem donar un tribut als grans cantants i grups des de l’època dels 60 fins a principis del segle XXI. Comptarem amb dos cantants (Chris Martos i Virginia Trujillo) vinguts especialment d’Eivissa on han demostrat la seua vàlua professional.

El nostre darrer concert de l’estiu serà el diumenge 6 d’agost a les 20 h a l’església de la mar amb la participació de la nostra Orquestra. Com sempre, ens oferirà una gran actuació i segur que tindrem sorpreses agradables.

Vos esperem

Concert de Festes

Com cada any la nostra Banda Simfònica oferirà el concert de Festes coincidiny el diumenge anterior a la gran setmana de Moros i Cristians. Enguany no tindrem banda convidada i el concert anirà totalment a càrrec de la nostra banda acompanyats per les dolçaines de la colla amiga Sarabanda.
El programa serà el següent:

I part

Bargueñas con garbo y salero, pd de Francisco Jordá Biosca
Moros y Cristianos,
marxa festiva de Camilo Pérez Monllor
Llauradors d’al
Camp Anar, mc de Juan Daniel Jover Piqueras
Siltaí, mm de Saül Gómez i Soler

II Part

Destralers de la Vila, mc de Joan Mont Arnal
Josele d’Alcosser, mm de Francisco Valor Llorens
Mozarabes y Alfarrasí, mc de José Maria Valls Satorres
Drägons, mm de Vicente Gabriel Casanova Martínez

Mestre-Director: Saül Gómez i Soler

Concert de Fira

La Banda d’Iniciació de l’Escola de Música i la Banda Juvenil de l’AAMO oferiran aquest dissabte 17 de juny a les 20 hores el concert de la fira d’Oliva, com ja va sent tradicional.

Enguany recuperem el lloc més tradicional per al concert que és la plaça de Joan Baptista Escrivà (davant del Mercat Municipal) on podrem gaudir de les interpretacions dels components més joves de la nostra Associació.

Com podeu vore a la imatge de l’esquerra la Banda d’Iniciació interpretarà 7 peces curtes dels germans de Haan mentre que la banda Juvenil ens oferira 4 obres amb arranjaments de bandes sonores de pel·lícules molt anomenades (Gladiator, la Bella i la Bèstia, Pirates del Carib i una selecció de la música de John Williams). Vos esperem

Concert de l’Oquestra Clàssica

Amb motiu de les festes del Crist de Sant Roc, la nostra Orquestra Clàssica oferirà un concert diumenge 30 d’abril.

El concert serà a les 12,30 hores del dia 30 d’abril en la pròpia esglèsia de Sant Roc.

L’orquestra oferirà obres de Schubert, Albinoni, Bach, R. Vaughan Williams, J. Horner i Leroy Anderson.

Vos esperem. Segur que el concert no vos decebrà.

Concert de Primavera de les bandes

La Banda Juvenil i la Banda SImfònica de la nostra Associació oferiran el CONCERT DE PRIMAVERA el proper dia 2 d’abril.

Des de Nadal que no s’ha interpretat a Oliva música de banda en format concert i pensem que ja tocava,

Les dos formacions oferiran un programa amb obres noves i, en algun cas, quasi d’estrena.

Com es pot vore al cartell el concert serà el diumenge 2 d’abril a les 12,30h al Teatre Olímpia. Vos esperem

L’Orfeó Josep Climent a la Passió d’Oliva

La sisena representació de la Passió de Crist que organitza l’Associació Cultural Passió d’Oliva comptarà aquest any amb l’actuació del nostre Orfeó Josep Climent.
L’Orfeó cantarà a la part final de la representació (on estaran situades les tres creus) obres del seu repertori i alguna que van estrenar el passat 5 de març a la Catedral de València.Els actes començaran a la Plaça de Sant Roc a les 18 h del dia 2 d’abril i conclouran a la Muntanya de Santa Anna.
L’Associació Artístico-Musical estem contents d’encetar aquesta col·laboració que esperem continue en el temps ja que, a través de les seues seccions, volem participar en totes les celebracions i festes de la nostra ciutat.

Assemblees generals 2017

Diumenge 12 de març es van celebrar les assemblees generals de les Associacions “Escola de Música” i “Associació Artístico-Musical d’Oliva”.

En primer lloc va tindre lloc l’assemblea extraordinària de l’Associació Escola de Música d’Oliva que tenia com a únic punt en l’ordre del dia l’acord per a la dissolució de l’associació.
El secretari va llegir els articles implicats en les causes de dissolució i va explicar els motius pels quals és necessària. El motiu principal és que l’Escola de Música d’Oliva la gestiona des de setembre de 2015 l’AAMO i des de maig de 2016 el compte de l’Associació Escola de Música ha estat inactiu.
S’aprova per unanimitat la dissolució i que tots els actius que queden al compte bancari passen al compte de l’AAMO com indica l’article 56 dels seus estatuts. S’acorda també que siga la Junta Directiva l’encarregada de fer tots els tràmits administratius per fer efectiva la dissolució.

A continuació es va celebrar l’assemblea general ordinària de 2017 de l’AAMO. En primer es va llegir i aprovar l’acta de l’assemblea general de 2016.
Després la tresorera va presentar l’estat de comptes de l’Associació de 2016 amb un informe exhaustiu dels ingessos i despeses i del balanç corresponent a l’any. Es van fer alguns canvis d’impressions i alguns aclariments i es va aprovar per unanimitat l’estat de comptes.
A continuació es va passar a la presentació dels pressupostos de 2017 per part de la tresorera que, després d’algun aclariment, van ser aprovats també per unanimitat.
Es va presentar després l’informe de les activitats de l’associació en 2016 que conté totes les activitats de totes les seccions.
En el torn obert de paraules el president va remarcar la necessitat que els socis vagen pensant en la constitució d’una nova junta directiva ja que en 2018 acabarà el mandat de l’actual i no pensa renovar. L’assemblea va acabar amb la presentació dels projectes en 2017 de les diferents seccions.

Als següents enllaços teniu els documents que es van repartir als presents en l’assemblea:

Estat de comptes (ingressos i despeses) de 2016
Balanç 2016
Pressupost 2017 (ingressos)
Pressupost 2017 (despeses)
Informe d’activitats 2016