2n cap de setmana de Santa Cecília

Per

Aquell dimecres va començar amb un berenar per a l’alumnat de l’escola i va continuar amb la presentació del curs 2007-08 de l’Escola de Música.
Vam tindre molt de gust de sentir cantar als alumnes de cant de Jardí Musical i d’iniciació al Llenguatge Musical, unes xerrades de Vicent Pellicer (President de la Societat Musical d’Algemesí) i de Júlia Oltra (directora del Cor Cabanilles d’Algemesí) al voltant de la importància del cant per a l’ensenyament musical.
A continuació va cantar l’Orfeó Juvenil sota la direcció d‘Enric Naval i Fernando Climent i, finalment va actuar, en representació de l’ensenyament de conjunt instrumental, la banja d’iniciació o Banda Junior sota la direcció de Ferran Escrivà.

Divendres va comencar el cap de semana fort de les celebracions de Santa Cecília. Després d’un sopar de germanor va tindre lloc la, ja assentada i famosa, Nit de Rock de l’Associació. Van actuar els grups Donant pel Sak, The Lyrants, Desgavell i Brain Washing Machines. La nit va resultar tot un èxit amb molt de públic i moltíssima animació fins més enllà de les 3 1/2 de la matinada.

Dissabte de matí es van celebrar les ja tradicionals activitats esportives i a migdia una "fideuà"boníssima per a tots els assistents seguida de competicions de cau i truc durant tota la vesprada. Per la nit un sopar ball de disfresses del que esperem algun testimoni fotogràfic que ens agradarà veure a tots.

El diumenge va començar fresquet però amb molts ànims. Després d’arreplegar la Musa i acompanyants van passar per Santa Cecília (moltíssimes gràcies als portadors) i vama anar al carrer Santa Cecília on, com cada any, vam tastar uns meravellosos bunyols i altres dolços que van anar molt a eixes hores del matí.

A partir de les 12 va començar a l’església de Sant Francesc la missa en honor de la patrona. En aquesta missa oficiada per D. José Climent va cantar magníficament el nostre orfeó Josep Climent dirigit per Enric Naval i va interpretar bastants passatges, a soles o acompanyant l’orfeó, l’Orquestra clàssica de l’Associació dirigida per Lamberto Olmos.

Després de retornar la santa al seu "domicili" vam fer cap al restaurant "L’Àncora" on tindria lloc el nostre anual dinar social. Després del dinar hi va haver un regalet del nostre Orfeó que va voler obsequiar-nos amb unes cançons per celebrar el seu 10é aniversari, unes paraules de la Musa i del seu acompanyant, lliurament dels premis de les activitats celebrades al llarg de la setmana, sorteig d’alguns regals per als assistents per cortesia d’alguns col·laboradors i, finalment, els parlaments del nostre president Enrique Escrivà i del tinent d’alcalde Vicent Sabater que representava l’alcalde que es va veure impossibilitat d’assistir-hi per motius personals. Al dinar va assistir representació de tots els grups polítics de l’Ajuntament i moltíssims socis i amics de la música.

El dinar va acabar amb el ball maníficament amenitzat pels futurs pares Fernando i Eva que van tindre, com sempre, una actuació destacadíssima. Des d’ací moltes gràcies a tots dos.

Volem acabar agraint a tota la comissió organitzadora de les festes de Santa Cecília l’esforç realitzat. Ha resulta tot perfecte. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *