Despedida Ferran

Per

Cal felicitar a Ferran pel seu treball al llarg d’aquestos tres anys de direcció de la Banda Juvenil. L’ultim concert baix la seua direcció ha sigut un magnific exemple de dedicació a la música, que ens va fer disfutar als musics i al public present al Teatre.
En nom de la Junta Directiva vull donar-li publicament l’enhorabona i desitjar-li el millor a partir d’ara en eixe nou camí que enceta. Sé que l’èxit estarà al seu costat.
He de confesar que als ultims compassos del pasdoble "Eduardo Borrás" i en veure a Ferran deixar, emocionat, la seua batuta, em vaig contagiar del moment i vaig perdre algunes notes pel camí, però el ben cert és que l’ocasió merexia la pena.
Sort Ferran….
Enrique

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *