Lliurats els Premis Ovidi Monllor 2008

Per

en les categories de Millor Cançó i Millors Arranjaments i Orquestració, amb el seu treball Dies i Dies. I Clara Andrés és de la nostra localitat, i segons la seua biografia que té penjada al seu web, "Nascuda a Oliva (València) al 1977, Clara Andrés inicia els estudis musicals a l’Agrupació Artística Musical d’Oliva, entrant a formar part de la Coral i de la banda de musica, amb l’instrument de l’oboè, uns anys després." El seu web www.claraandres.com

La segona notícia, és que Pau Alabajos amb Teoria del Caos, va rebre la distinció a Millor Disc de Cançó d’Autor. Pau Alabajos és un cantautor de Torrent, però en el seu últim disc el bateria ha sigut el nostre professor de percussió Enrique Jeronimo, Gus.
Felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *