Concerts de Nadal

Per

Hem tingut un final de Desembre amb molta música. Totes les seccions de l’Associació han tingut un relevant paper. Des de l’Escola amb les audicions, l’Orfeó Josep Climent amb les seues actuacions a Xativa i a Oliva, les Bandes Juvenil i Simfònica i l’Orquestra Classica amb els seus respectius concerts, han omplit de música  la nostra Ciutat. Moltes gracies a tots per la vostra participació i el vostre esforç al llarg de l’any en cada una de les seccions de les que formeu part. Prompte iniciarem un nou any amb nous projectes i amb la il·lusió de mantindre  la nostra Associació el més alt possible. Seguirem, des de la Junta Directiva, demanant el vostre suport perquè sense ell seria impossible tirar endavant. Moltes felicitats a totes i tots en aquest any que ja tenim ahí, al girar el cantó i que s’acomplisquen els vostres desitjos. BON ANY 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *