Setmana de festes de Santa Cecília

Per

Una vegada que hem passat el primer cap de setmana de les nostres festes, no penseu que això s’ha acabat. No ha fet més que començar. En una notícia posterior podeu llegir les activitats concretes de cada dia. Ací remarcarem les que considerem més importants:

  • Divendres 20 per la nit, la ja tradicional Nit de roc, amb l’actuació del grups La Raíz i Desgavell.
  • Diumenge 22 de matí, passacarrer amb la santa i Missa a Sant Roc cantada per l’Orfeó Josep Climent i interpretada per la nostra Orquestra Clàssica.
  • Diumenge 22 a les 14 h, dinar social al restaurant l’Àncora. Passeu per les oficines de l’Escola per tal d’arreplegar els tiquets del dinar i reservar les taules per al dinar. No tardeu a confirmar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *