Assemblea AAMO 2011

Per

Divendres, 25 de febrer, s’ha celebrat l’Assemblea anual de la nostra Societat. Després de l’aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, el tresorer Vicent Savall va fer un repàs detallat als comptes de 2010, tant en l’apartat d’ingressos com de despeses i el balanç anual. L’assemblea va aprovar aquest estat de comptes. Seguidament es van proposar uns Pressupostos per a l’any 2011 que també van ser aprovats.

A continuació, el president Enrique Escrivà va donar a conéixer la Memòria d’activitats de l’any 2010 i, com que era la seua darrera assemblea com a president, va voler fer un repàs a la tasca dels quatre anys de mandat, agraint la tasca de tota la junta directiva que l’havia acompanyat aquests anys així com la col·laboració dels socis i músics de totes les seccions. Va destacar com a tasca més important del seu mandat el sanejament econòmic de la Societat.

Després es va procedir a la votació de la nova junta directiva. Només es va presentar una candidatura encapçalada, com a president, per Fernando Climent acompanyat per 17 persones més que donarem a conéixer en una futura comunicació.

Enhorabona i molta sort per a Fernando Climent i tota la seua junta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *