Concert de Nadal 2011

Per
 Orquestra Clàssica i l’Orfeó “Josep Climent”

 

L’Associació Artístico Musical d’Oliva ha programat per al pròxim cap de setmana els tradicionals Concerts de Nadal on participen totes les seccions de l’Associació. El primer d’estos concert tindrà lloc el Diumenge 18 de Desembre a les 12 hores al Convent de les Monges Clarisses, amb la participació de l’Orquestra Clàssica d’Oliva i l’Orfeó “Josep Climent”.
L’Orquestra, dirigida pel seu Director titular Carlos Ferrer Maurí, natural d’Oliva, ens interpretarà en primer lloc “Beatles Concerto grosso II” obra escrita pel compositor Peter Breiner i basada en temes del famos grup britànic “Els Beatles” arranjats amb forma Barròca en la que actuarà com a  violí solista Marc Nogués Alcaraz, jove músic de l’Orquestra. En segon ll
oc escoltarem el segon moviment de la Simfonia 101 del compositor Joseph Haydn anomenada “El Rellotge”, a més podrem escoltar una selecció de Nadales escollides per a l’ocasió pel director de l’Olrfeó Enric X. Navall i Llorca. Per finalitzar, l’Orquestra i l’Orfeó interpretaran conjuntament “En el jardí d’un monestir” obra de Albert Ketelbey i “Nit de Pau” nadalenca de Franz Grüber.

 

Banda Juvenil i la Banda Simfònica

El mateix Diumenge a les 19:30 hores al Teatre Olímpia, podrem escoltar el segon Concert amb la participació de la Banda Juvenil i la Banda Simfònica.
En primer lloc, la banda Juvenil dirigida pel mestre Marc Oltra Climent, interpretarà el pasdoble “Corazón Gitano” de Martin Domingo, en segon lloc escoltarem “Barcarola”, peça en forma de Vals extreta de l’Opera “Los Cuentos de Hoffman” de Jacques Offenbach i per últim podrem escoltar “Coffee Serenade” del compositor Ted Huggens, original composició, que inclou sons compassats d’una cullereta sobre una tassa de café, en la que Sonia Pi Ruano, jove percussionista de la banda, actuarà com a solista.
La banda Simfònica farà un repertori més tradicional amb una selecció d’obres clàssiques d’any nou, escollides pel Director Carlos Ferrer, com la “Marxa Militar” de Franz Schubert i el Vals “Contes dels boscos de Viena” i “Annen Polka” del Compositor Austríac Johann Strauss (Fill).
Amb estos concerts l’Associació Artístico Musical d’Oliva vol felicitar els Nadals a tots els seus socis, músics, alumnes i públic en general.
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *