Actuació Orfeó Josep Climent a la Catedral de València

Per

Per quart any consecutiu l’Orfeó Josep Climent de l’Associació Artístico Musical d’Oliva participarà en la missa del primer diumenge de Quaresma, dins del cicle de “Misses Cantades de Quaresma Catedralícia”.

L’Orfeó, dirigit per Enric X. Naval i Llorca, iniciarà la seua actuació per a la Entrada de la missa amb el “Miserere Mei Deus” del compositor Pedro Pastrana (S. XVI). Per a l’Ofertori cantaran el “Ave Maria” de Tomás Luis de Victoria (S. XVI). El Sant i el Corder de Déu seran els de la “Missa Brevis” de Josep Climent, obra molt original per a veus, orgue, Dolçaina i Tabal. En la Comunió interpretaran una Lamentacio del cançoner de Gandia “Coph. Vocavi Amicos Meos” transcrit per Josep Climent. I ya per al Final el “Eram quasi Agnus” anònim del S. XVI-XVII.

Per a esta ocasió acompanyaran a l’Orfeó les Professores de l’Escola de Música d’Oliva Inmaculada Arias Mayorga a l’Orgue i M. Jose Mompó Morant a la dolçaina, així com Toni Santos al tabal.

La celebració tindrà lloc a la Catedral de València el proper diumenge dia 17 de febrer a les 12:00h.

rCatedral-Orfeó2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *