“Concert de l’Orquestra Clàssica”

Per

Per problemes tècnics al Teatre Olímpia (per les pluges dels últims dies) es suspén el concert d’aquest dissabte de l’Orquestra Clàssica.

Dissabte 2 de Març a les 20 h. al Teatre Olímpia d’Oliva
L’Associació Artístico Musical d’Oliva ha programat per al dissabate 2 de març un Concert Solidari a benefici d’AFISA (Associació Fibromialgia de la Safor) enmarcat dins del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Oliva. L’entrada és gratuÏta i es demanarà un donatiu a canvi de participar en una rifa que es farà al descans del concert.
A més de l’Orquestra Clàssica, dirigida pel Mestre-Director En Carlos Ferrer Maurí, participaran l’Orfeo “Josep Climent” i els següents solistes: German Borja Martí Deveses amb la Guitarra Clàssica, Eva Gonzálbez amb la veu de Soprano Solista i Fernando Climent Jordán amb la veu de Tenor Solista.
L’Orquestra ens oferirà un repertori molt variat i amé, amb una primera obra de la banda sonora de la pel•lícula “Bailando con Lobos” del famós compositor John Barry amb una adaptació per a l’Orquestra del nostre mestre Carlos Ferrer. Continuarà el programa amb el I moviment “Allegro Assai” i IV “Final” de la “Simfonia núm 45” de Joseph Haydn, on els músics de l’Orquestra ens prepararan una divertida sorpresa. En tercer lloc escoltarem la “Romança” de Salvador Barcarisse on intervindrà a la Guitarra Solista German Borja.
Arrivat al descans es procedirà a la rifa i entrega del donatiu a l’Associació AFISA.
La segona part del concert té un marcat carácter líric amb la participació de la Soprano Eva Gonzálbez i el Tenor Fernando Climent, que ens interpretaran un “Agnus Dei” de Bizet, i dos aries: “Là ci darem la mano” de l’Opera Don Giovanni de Mozart i “Habanera” de l’Opera Carmen de Bizet, amb la participació de l’Orfeó “Josep Climent”, que a més, cantara en la última obra del concert “Nabucco” (Cor dels Esclaus) de Verdi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *