Concert de Primavera de la Banda Simfònica

Per

Dissabte 20 d’abril a les 19:30 h. al Centre Polivalent d’Oliva
En el concert estarà dirigit pel nostre director, Saül Gómez i Soler, que per a l’ocasió ens ha preparat el següent repertòri:

 • Encuentros
  • Pasdoble compost pel compositor de Muro Jose R. Pascual Vilaplana en 2004. Està dedicat a l’Esquadra “Mos te igual” de la Comparsa Contrabandistes d’Ontinyent en commemoració de les “Primeres Trobades Nacionals de Comparses i Filaes de Contrabandistes, Andalusos, bandolers i Miners celebrat a Ontinyent en 2004.
 • Alvamar Overture” del compositor nord-americà James Barnes.
 • Cardiofonia
  • Obra del compositor valencià Andrés Valero-Castells  escrita per encàrrec de l’Institut Valencià de la Música, per a ser obra obligada en la Primera Secció del XXXII Certamen de la Comunitat Valenciana, celebrat el 24 d’octubre de 2010, en el Paranimf del Centre Educatiu de Xest.
  • Està dedicada amb amistat al mestre José Rafael Pascual Vilaplana, per la seua defensa incansable del nou repertori de banda. L’obra està basada en diferents aspectes relatius al Cor. Si bé el primer i el tercer moviments estan fets a partir de paràmetres fisiològics objectius, el segon i el quart són més subjectius, però també relacionats amb la temàtica general de l’obra.
 • El Hombre Esponja” de Fernando Velázquez
  • Música composta per al curtmetratge del mateix títol del Director Juan Antonio Baiona, que va obtindre el Trofeu Caixa de Madrid a la millor banda sonora en el 32 Festival de Cine d’Alcalá d’Henares.
 • Litaniae” escrita pel nostre director Saül Gómez Soler
  • Peça en record dels 350 anys de la festa que Ontinyent celebrà en honor de la Puríssima Concepció de nostra Senyora Santa Maria amb ocasió de la rebuda del breu de sa santedat el papa Alexandre VII en defensa de la idea de la concepció sense màcula de la Mare de Déu.
  • Pren com a motiu les imatges marianes que trobem a les històriques lletanies amb, algunes d’elles tan antigues que provenen del Càntic dels càntics bíblic, dit del rei Salomó…
  • L’obra es dividix en tres parts:
   • I. Speculum iustitiae.
   • II. Pulcra ut luna.
   • III. Lilium inter spinas.

Esperem la vostra assistència i que disfruteu el concert.8274925640_79262c8046

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *