La banda simfònica participa al Brassuround

Per


Brassuround és un curs de vent-metall impartit per diversos professors molt prestigiosos que es desenvoluparà al Conservatori Professional d’Oliva. El curs està organitzat per un dels millors quintets de metall del món Spanish Brass Luur Metalls, el Quintet Al Vent format per músics molt amics de la nostra Associació (Marc Oltra, músic de la nostra banda des de xiquet  i professor de la nostra  escola així com Juanjo Martí que és professor de tuba de l’escola i d’altres) i per l’ajuntament d’Oliva.
Cada dia del Brassuround (de divendres 28 de febrer a diumenge 2 de març) hi haurà un concert a les 20 h.

  • Divendres 28 de febrer, concert de professors del curs al saló d’actes del Conservatori. Entrada lliure
  • Dissabte 1 de març, concert de la nostra Banda Simfònica d’obres amb el QMAV i els solistes Jacques Mauger i Fabien Wallerand com a solistes. El concert serà a les 20 h al Centre Polivalent. Entrada lliure.
  • Diumenge 2 de març, el Quintet Spanish Brass Luur Metalls i Pep Gimeno Botifarra oferiran el concert Metalls d’Estil al Teatre Olímpia a les 20 h. Entrades a 7 €.

No us perdeu aquest cap de setmana tan musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *