L'orfeó Josep Climent a la Catedral de València

Per

orfeojosepcliment Diumenge, dia 9 de març, l’orfeó Josep Climent de l’Associació Artístico Musical, cantarà la primera Missa de Quaresma de la Catedral de València. Per cinqué any consecutiu els nostres cantants de l’orfeó participen en el cicle de Misses cantades de la Quaresma Catedralícia.

catedralvalencia

L’orfeó estarà acompanyat per un grup de cambra de l’orquestra clàssica de l’AAMO, i l’organista Inmaculada Arias, i actuarà sota la direcció del director titular, Enric X. Naval. la primera Missa de Quaresma de la Catedral de València. Per cinqué any consecutiu els nostres cantants de l’orfeó participen en el cicle de Misses cantades de la Quaresma Catedralícia. En este primer diumenge de quaresma, interpretaran el següent programa:
Introito: Laudate Dominum, de G.O. Pîtoni (S. XVIII)
Salm Responsorial: Misericordia, Señor, hemos pecado, de J.Climent (1927)
Ofertori: Ave Maria, de T. L. de Vctoria (S. XVI)
Aclamacions angèliques: Sanctus, de la Misa “Bendicamus Domino” L. Perosi (S. XX)
Comunió: Lamentació, Coph. Vocavi amicos meos, ànónim (Cançoner de Gandia, Trancripció de Josep Climent)
Final: Cantate Domino, de G. O. Pitoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *