Intercanvi d'orquestres

Per

Este cap de setmana passat va tindre lloc un intercanvi d’orquestres; ens va visitar l’orquestra Andreví, del Conservatori de Cervera, acte que enceta la celebració dels 20 anys de la nostra Oquestra Clàssica.
Van arribar divendres, dia 11 d’abril, a la nit, i es van distribuir a les cases on s’havien d’allotjar. Dissabte de matí va haver una recepció a l’Ajuntament d’Oliva; en eixir de l’ajuntament, vam fer la foto als peus del Gabrielet.
foto intercanvi
De seguida, ambdues orquestres es van adreçar al Centre Polivalent d’Oliva, per fer l’assaig conjunt previ al concert.
assaig conjunt
Després de dinar amb les famílies i descansar un poc, fam realitzar el concert. La primera part va ser a càrrec de l’orquestra Andreví, sota la direcció de Carles Gumí. Tot seguit, la nostra orquestra va fer una introducció de la segona part del concert, de la mà del seu mestre director, Carlos Ferrer. Finalment, ambdues orquestres es van posar a les ordres de Carles Gumí per interpretar dues peces conjuntament. L’èxit del concert estava assegurat.
Just en acabar la interpretació de l’orquestra Andrecí va tindre lloc l’intercanvi de regals entre el nostre president, Ferran Escrivá, i la directora del Conservatori de Cervera, Estefania Balcells.
Andreví rep regals
Amb posterioritat músics, professors, pares i mares, i amics, van compartir un sopar a les instal·lacions de l’escola de música.
Diumenge es va dedicar de matí a recórrer els nostres racons més emblemàtics, i la vesprada lliure.
Ens esperen a Cervera els dies 16, 17 i 18 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *