Concert Solidari

Per

CARTELL CONCERT SOLIDARI
Diumenge dia 11 de maig, la Banda Simfònica participa en el Concert Solidari, a benefici d’AFEI (associació per una Educació Igualitària). L’acte tindrà lloc al Teatre Olímpia, a les 12.00 h, organitzat per la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.
Les entrades es poden adquirir, al preu de 5 euros, a l’Escola de Música, Mediasoft i Bar Tropical, o en qualsevol filada d’Oliva.
El concert tindrà una part clàssica, amb les obres Primavera, pasdoble d’Antonio Gisbert Espí; Moment de Festa, marxa mora del mestre Amando Blanquer; la fantasia Teneo, de Saül Gómez i Soler, i la marxa cristiana El Barranc del Sinc, de Rafael Mullor Grau; acabarà la primera part amb la interpretació del pasdoble Oliva 1990, del mestre Miguel Villar, que com a novetat estrenarà la lletra escrita per Ramon Morera Soler.
En la segona part del concert, amb peces més actuals, podrem escoltar el pasdoble Romualdo Soler, d’Enrique Alborch Tarrasó; Aligeaba Spyros, de Vicent Pérez Esteban; i les marxes cristianes Nuberus, de Ferran Sanchis Gandia, Almugâwir, de Francisco Valor Llorens, i Tempora Belli, d’Angel Lluís Ferrando Morales, aquesta última amb la participació d’un grup de menestrils i cor.
La primera part dirigirà la banda simfònica el mestre titular, Saül Gómez, llevat de la marxa El barranc del Sinc que dirigirà l’autor; la segona part del concert cada autor dirigirà la seua obra.
Participen també en el concert el grup Menestrils d’Ontinyent, el dolçainer Xus Gandia, l’Orfeó Josep Climent de l’AAMO, i la Coral santa Cecília d’Oliva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *