Signatura del conveni anual amb l'ajuntament

Per

Este matí ha tingut lloc la signatura del conveni anual entre l’Ajuntament d’Oliva i l’Associació Artístico Musical d’Oliva. A l’acte ha assistit el nostre president, Ferran Escrivà, i per part de l’ajuntament el regidor de Cultura, David González.
firma conveni 2014
L’Ajuntament aportarà 20500 euros per al desenvolupament de les activitats de l’associació, que recordem que té diverses seccions: l’orquestra, que enguany compleix 20 anys, l’orfeó, la banda juvenil, la banda simfònica, i la gran pedrera que és l’escola de música (que per cert té nova pàgina web).
Una ajuda per part de l’administració local, a canvi d’activitats diverses que realitzen les diverses seccions; des de processons, a concerts, audicions, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *