Audició dels més menuts de l'escola

Per

Ahir dimarts vam poder gaudir de l’audició que ens van oferir els alumnes més menuts de la nostra Escola de Música, amb cançons, ritmes, i la interpretació del conte “La flauta màgica”, amb la banda d’iniciació.
Banda iniciació
El Teatre Olímpia va acollir l’audició de final de curs dels cicles d’infantil i cor, i els familiars dels nostres alumnes van omplir les butaques. L’acte va transcórrer amb normalitat, conduït pels professors Eva, Jesús, Inma, Vicent Pons i Miquel, el director de la bandeta, i la narració del conte a càrrec de Mamen.
Prèviament, la banda d’iniciació va fer una audició a l’Escola Infantil el Caragol, i els xiquets van quedar bocabadats.
Demà dijous, l’audició i el conte es farà de nou al Teatre, de matí, per als escolars de la localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *