Final de festes de Santa Cecília 2014

Per

Després dels magnífics concerts dels dies 15 i 16 de novembre vam seguir celebrant els actes dedicats a Santa Cecília. Dimecres 19 es va celebrar un concert d’Alumnes i Professors de l’Escola, la notícia del qual ja es va comentar en aquest post del web de l’Escola.
Divendres es va oferir un berenar per a l’alumnat de l’Escola i un taller d’instruments artesanals impartit per músics de la nostra banda. Les xiquetes i xiquets van quedar ben contents de l’activitat.
Per la nit de divendres hi va haver un karaoke on alguns dels nostres músics van demostrar (o no) les seues habilitats en el cant.
Dissabte, al pati del centre, grups de músics, socis i simpatitzants van fer unes paelles. A la nit es va celebrar la ja tradicional festa de disfresses.
El matí de diumenge la banda va fer un passacarrer fins el carrer Santa Cecília i després es va celebrar la missa en honor a la santa. La missa va estar cantada per l’Orfeó Josep Climent i acompanyada per l’Orquestra Clàssica. Magnífiques actuacions les dos.
A continuació al restaurant l’Àncora vam celebrar el dinar social i vam donar per tancades les festes de Santa Cecília 2014. Esperem les pròximes.

Nit de Santa Cecília!

Publicada por Sergi Vidal Domínguez en Sábado, 22 de noviembre de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *