Inici de l'Orfeó Juvenil

Per

Tenim intenció d’ampliar les activitats musicals en la nostra Associació i, en aquest camí, comença a rodar l’Orfeó Juvenil. Tots els i les joves a partir de 12 anys que tinguen ganes de cantar en companyia d’altres seran benvinguts a  formar part d’esta nova aventura. El director serà el mateix director de l’Orfeó Josep Climent, Enric X. Naval i el repertori serà del gust de la joventut, segur.
Animeu-vos a vindre per ací (local d’assajos de l’Escola de Música) a partir del dilluns dia 1 de juny a les 19 h. L’horari d’assajos serà dilluns de 19 a 20 h.Aprofitem per recordar-vos que l’Orfeó Josep Climent espera tota la gent (de qualsevol edat i de qualsevol nivell musical) a incorporar-se. Assajos dilluns i dijous de 20 a 22h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *