Concerts d'estiu

Per

Com cada estiu les distintes seccions de la nostra Associació oferiran un concert dins les activitats que organitza l’Ajuntament com a promoció de la nostra platja i que tenim acordats en el conveni anual que signem.
El primer concert serà el de la Banda Simfònica el divendres 31 de juliol a les 22,30h al carrer Bellreguard de la platja. El concert constarà de vàries obres molt apropiades per a l’estiu amb arranjaments de música lleugera (boleros i d’altres). Diversió assegurada,
El dia següent dissabte 1 d’agost a les 22,30h serà el concert conjunt de les altres seccions: Orquestra Clàssica i Orfeó Josep Climent. El concert tindrà lloc a l’església de la Verge del Carme de la Platja i ens oferiran una xicoteta mostra conjunta de la gran tasca que l’Orfeó va fer durant l’any amb el Gloria de Vivaldi, així com altres obres més lleugeres de l’orquestra i l’Orfeó. Segur que ho passarem bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *