Comença la nova temporada

Per

Després d’un parèntesi durant el mes d’agost (no del tot complet perquè la banda va participar en les entrades cristiana i mora de Cocentaina el dia 8 d’agost amb gran èxit i acceptació) les seccions de la nostra Associació es posen de nou en marxa.
L’Escola està ja fent efectiva la matrícula des del dia 1 de setembre i començaran les classes el dia 14 de setembre. Passeu per la secretaria del centre el més prompte possible per triar horari per a les vostres classes. Podeu consultar horaris a la pàgina de l’Escola. Aquest curs hi ha novetats com la introducció dels Tallers de Despertar Musical per a xiquets i xiquetes a partir d’un any i un curs de Música Moderna en el Cicle de Consolidació. Ja vos avancem que el proper dissabte 19 de setembre (11h a 13h) tindrem un taller demostració de com seran les classes amb el professor Miquel Just.
L’Orfeó Josep Climent ha començat els seus assajos aquesta setmana així com l’Orquestra Clàssica. Ara mateix, com a primer acte, actuaran juntes les dues seccions en la missa de la Verge del Rebollet del dia 8 de setembre.
La banda simfònica i la banda juvenil comencen els assajos dissabte 5 i tenen com a repte pròxim els concerts de Santa Cecília dels dies 14 i 15 de novembre, encara que abans la banda participarà en la processó del dia 8.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *