Primer cap de setmana de Santa Cecília 2015

Per

bandasimfonica2Dissabte 14 vam començar les activitats de la nostra Associació amb motiu de les festes de Santa Cecília.
A partir de les 7,30 es va fer al Centre Polivalent la presentació del nous components de la banda Juvenil: Lucia Montilla amb la flauta, Isidre Cabrera amb el clarinet, Joan Gosp amb la trompeta, Irene Herraibandajuvenilz amb la trompa, Pau Gilabert amb el bombardí i Jaume Salelles i Jofre Savall amb el trombó. A continuació la banda ens va oferir el seu concert dirigit pel seu director Saül Gómez. El concert va ser tot un èxit. Enhorabona a tots els músics i especialment als nous components i les seues famílies.
trencadissDesprés del concert ens van oferir un magnífic recital el duo TRENCADÍSS format per dos músics formats a la nostra associació des de menuts i que ara han decidit provar fortuna amb la seua música per Barcelona. Els desitgem tota la sort del món perquè la mereixen.
Diumenge 15 la banda va fer un passacarrer fins la casa de la Musa per arreplegar-la junt amb la seua cort d’honor i després vam anar cap al Centre Polivalent on — després de les fotos de rigor de la banda, els músics nous amb els familiars i la musa i la seua cort — vam procedir a l’acte presentat pels dos músics: Anna Savall i Jesús Lull
Primerament es va fer la presentació i proclamació de la Musa de la Música Maria Pastor amb el seu acompanyant Jaume Fullana i la cort d’honor: Laura Roig i Enric Miró,  Àngela Lleches i Javier Ortells, Mònica Salort i Gilberto Arlandis, Belén Duart i Arnau Alzina, Sònia Pi i Arnau Miró, Rosa Vizdómine i David Pons, Ángela Sánchez i Ferran Mas.
Rosa Vizdómine i Àngela Sánchez van fer de mantenidores de l’acte amb un discurs a duo molt emotiu. A continuació Maria i Jaume ens van dirigir unes paraules també molt emotives. Per acabar la presentació el grup de danses Raval i Vila van fer dos dansades en honor de Maria que pertanyia al grup fa un temps.
Després de l’acte de proclamació de la Musa i Cort ens quedava la presentació dels nous components de la banda simfònica: Mireia Roig amb la flauta, Hèctor Robles i Joel Robles amb la trompa, Lluís Cabrera amb el trombó, Pepe Robles amb la tuba i Vicent Pastor, Dídac Sendra i Josep Mestre a la percussió.
Quedava per concloure l’acte el concert de la Banda Simfònica dirigida per Saül Gómez. La banda va interpretar el pasdoble Ecuador Festivo en Villena de Víctor Vallés que va ser el guanyador del 1r premi al I Concurs de Composició de música festera Maestro Manuel Carrascosa de Villena, l’estrena de Treasure Hunt de Xavier Zamorano Alós i els tres primers moviments de Symphony no. 1 “Gilgamesh” de Bert Appermont.
El concert va resultar un èxit absolut com es va poder escoltar en acabar l’acte per part de tots els assistents.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *