CONVENI DE COL·LABORACIÓ AAMO-FMiCO

Per

donant mansDesprés de la presentació de càrrecs i a punt d’entrar en el diumenge del mig any, els presidents de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, Manuel Arnal, i el president de l’Associació Artístico Musical, Ferran Escrivà, han segellat novament el pacte pel qual en els actes oficials a realitzar en les Festes de 2016 la banda oficial de la FMiCO serà la banda de l’AAMO. Com la majoria de poblacions on se celebren festivitats de Moros i Cristians, la banda de la localitat és la banda oficial dels actes comuns; la qual cosa proporciona major realç a la celebració festiva i alhora proporciona un reconeixement al treball de la banda de la localitat i li aporta un cert protagonisme.
La música és un dels elements essencials de la Festa de Moros i Cristians, i des de fa un temps les dues entitats estableixen un conveni anual de col·laboració mútua, que va permetre en el seu dia la realització del Certamen de Marxes Mores i Cristianes Ciutat d’Oliva, que va arribar a quatre edicions, i que es va interrompre amb el certamen de 2011. Això no obstant, la col·laboració de les dues entitats permetrà la realització del Festival de Música Festera, de periodicitat anual, i a realitzar diumenge anterior a la setmana festiva, i del Concert Solidari, de periodicitat bianual, i que enguany tindrà lloc a finals de maig.
 
firma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *