Concert de l'Orquestra Clàssica

Per

orquestra per a web

Tot aprofitant l’inici de les Festes del Crist de sant Roc, la nostra Orquestra Clàssica d’Oliva oferirà un concert a l’església de sant Roc, el proper diumenge, 24 d’abril, a partir de les 12.30 h.
L’entrada serà gratuïta i podrem escoltar Cinema paradiso, tema de la banda sonora de la pel·lícula que recorda la infantesa del protagonista compartint moments entre l’església i la sala de cinema parroquial; la música d’Ennio Morricone ens transporta a recordar la nostra infantesa. Concert per a trompa núm. 3, en mi bemoll major, de Wolfgang Amadeus Mozart; Mozart va escriure quatre concerts per a trompa que formen part del repertori dels solistes d’aquest instrument; possiblement escrits per al seu amic Joseph Leutgeb, virtuós de la trompa, i que amb la trompa d’aquell moment tenen una dificultat extrema; actuarà com a solista Nicolau Morera Gilabert. The Sound of Music Highlights, del novaiorqués Richard Rodgers, músic que abandonà la universitat per dedicar-se al música, tot i que després en retornà. Va compondre moltes operetes. Ací escoltarem el seu conegut so característic de la música que en alguns fragments en recordarà famoses escenes cinematogràfiques. Acabarem el concert amb Libertango, peça del del compositor i músic de tango argentí Àstor Piazzolla, dels anys 60, i reversionada moltes vegades. El títol ens suggereix la llibertat i el tango, perquè Piazzolla possiblement voldria abanderar la llibertat creativa.
Tot això sota la batuta del director titular de l’OCA, Carlos Ferrer Maurí.
image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *