Concert de Festes (Intercanvi)

Per

Cartell concert de Festes 01El diumenge 17 de juliol serà el concert (ja tradicional) de festes de Moros i Cristians d’Oliva. Enguany està organitzat per l’AAMO i per la colla Sarabanda amb la col·laboració de la Federació de Moros i Cristians i de l’Ajuntament d’Oliva.
Tindrà lloc als peus del castell de festes al Parc de l’Estació a les 20,30 h.
El concert formarà part enguany de la XIII campanya d’Intercanvis Musicals que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i en ell participarà, a més de la nostra banda simfònica, la banda de la Rotovense Musical com a banda invitada.
El concert serà tot ell de música festera i ens esperen moltes sorpreses. Animeu-vos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *