Canvis en la direcció d'Orfeó i Banda Juvenil

Per

A principis de setembcropped-bandajuvenil.jpgre, Saül Gómez, director de la nostra banda i de la banda juvenil, va mostrar la seua impossibilitat de continuar dirigint la banda juvenil perquè li coincideix amb una altra activitat els horaris de l’assaig. Saül continuarà dirigint la banda simfònica.
La setmana passada Ferran Escrivà Llorca, director de l’orfeó “Josep Climent“, va comunicar-nos que no cropped-orfeo2.jpgpodia seguir dirigint-lo perquè li havien sorgit altres obligacions en la seua tasca universitària.
Per a la banda juvenil hem parlat amb Juan Daniel Jover que ja va dirigir el darrer concert de fira i ha acceptat encarregar-se’n.
Per a l’Orfeó s’ha oferit Enric X Naval (que ja el va dirigir durant una llarga etapa) a tornar a dirigir-lo amb la satisfacció dels orfeonistes i, per tant , serà ell qui el dirigirà a partir d’aquesta setmana.
La junta de l’AAMO desitja molta sort als dos nous directors i agraeix profundament la tasca realitzada per Ferran Escrivà i Saül Gómez en la direcció de les seues seccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *