Concert al Palau de la Música de València

Per

La banda simfònica de l’AAMO oferirà el diumenge 29 d’octubre a les 19,30h un concert extraordinari al Palau de la Música de València.
Hem preparat el concert amb molt interés i molta il·lusió i, estem segurs, serà un concert del qual ens recordarem per molt temps. El nostre director –Saül Gómez i Soler- ha proposat obres d’autors valencians molt reconeguts com Vicente Ortiz Gimeno amb Poirot, Ferrer Ferran amb Las Aventuras del Principito, Andrés Valero Castells amb Romance, Carlos Pellicer amb el seu Discursum i el propi Saül Gómez amb Teneo.
La banda desitja poder comptar amb el calor del públic olivà i per este motiu hem posat a disposició de tots autobusos que vos areplegaran a Oliva i vos deixaran a les portes del Palau i, en acabar el concert, vos tornaran a casa amb un preu mòdic de 7 €. Els autobusos eixiran a les 17,30 h des del passeig al costat de l’Escola de Música i podeu adquirir els tiquets a l’oficina de l’Escola de Música al Passeig Jaume I 4-6 o reservar-los al telèfon 962856119 o per whatsapp al 636463423. Animeu-vos