Assemblea General i renovació Junta Directiva

Per

Com cada any durant el primer trimestre l’Associació celebra la seua Assemblea General Anual.
Com que la Junta Directiva actual acaba de complir els seus quatre anys de mandat s’ha de renovar aquesta junta.
En conseqüència, es convoca Assemblea General de l’AAMO divendres 23 de febrer a les 19,30h en primera convocatòria i a les 20h en segona. L’assemblea se celebrarà al saló d’actes de l’Escola de Música al Passeig Jaume I, 4-6.
L’ordre del dia (que podeu consultar a la imatge de l’esquerra) conté els punts habituals d’aprovació dels comptes de 2017 i del pressupost de 2018 i, per finalitzar, l’elecció de la nova junta.
En la convocatòria apareix una nota on s’indica: Les candidatures podran presentar-se de manera individual o conjunta. Es confeccionaran paperetes de votació en les que figuraran els nom i cognoms dels candidats i el càrrec per al qual es proposen. Per això podran comunicar-se a la Secretaria de l’AAMO fins a les 19h del dia 23 per poder confeccionar les paperetes.