Població:

Oliva

Ferran Escrivà Llorca

Sóc Ferran Escrivà Llorca, musicòleg, professor de música, músic i director.

Visc a Oliva i sóc un professional inquiet en temes musicològics i d’educació musical. Sóc docent en diversos llocs com la Universitat Jaume I (Castelló), a diversos màsters a la Universitat Internacional de València i a l’Escola de Música d’Oliva. A més, sóc director d’aquesta escola i m’he dedicat des de fa molts anys a la direcció musical. Actualment ho faig a la La Rotovense Musical.

  • musicòleg
  • professor de música
  • músic
  • director

Visc a Oliva i sóc un professional inquiet en temes musicològics i d’educació musical. Sóc docent en diversos llocs com la Universitat Jaume I (Castelló), a diversos màsters a la Universitat Internacional de València i a l’Escola de Música d’Oliva. A més, sóc director d’aquesta escola i m’he dedicat des de fa molts anys a la direcció musical. Actualment ho faig a la La Rotovense Musical. Investigue en musicologia històrica aspectes vinculats a l’educació musical i en la millora de la gestió de centres d’educació musical no reglada.

M’agrada llegir, cosa que faig molt, tot i que darrerament molt poc per plaer. Escolte música sempre que puc. Pots seguir-me a Spotify.

Forme part de diverses associacions musicals. Actualment forme part de la directiva d’AVAMUS (Associació Valenciana de Musicologia), i sóc membre de la SEdEM (Sociedad Española de Musicología) i IMS (International Musicology Society).

Sóc pare de dos xiquetes i, amb elles, ens agrada passejar per la mar, i cantar.

Cursos que imparteix Ferran Escrivà