Població:

Xeresa

Correu electrònic:

imma.gorrita@gmail.com

Imma Gorrita Perelló

Professora de violí.

Certificat Grau Superior de Valencià.

Certificat B-2 d’Anglés.

Començà els estudis musicals al poble natal, Xeresa, amb José Aparisi Aparisi, continuant al Conservatori Superior de Música de València i Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona. Ha tingut com a professors de violí a Vicente Ortiz, Vicente Balaguer, Daniel Albir, Catalina Roig, Mª Teresa Martínez i Joaquín Palomares.

Ha assistit a cursos de perfeccionament de violí amb els professors Víctor Martín, Ivan Zenati, així com a una master class amb Míriam Fried. També a un curs d’interpretació musical amb Cristian Florea i d’altre de Música Antiga amb J. Maria Saperas.

  • Violí
  • Viola renaixentista (membre integrant de Capella Ducal)

Ha estat membre integrant de les següents agrupacions: Orquestra Juvenil de Tavernes de la Valldigna, Orquestra del Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València i Orquestra de Cambra del Conservatori Professional de la Diputació de Tarragona.

Ha estat membre del grup instrumental especialitzat en música antiga Capella Ducal, al front del qual ha enregistrat varis CD.

Desenvolupa des de 1990 una activitat docent violinística en distintes Societats Musicals com Xeresa, Castelló de Rugat, Oliva, etc.

Ha estat professora al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa des del curs 1997 – 1998 i durant 4 anys.

A hores d’ara i des de 2002 és professora a l’ Escola de Música de l’AAMO d’Oliva. I des de 2016 en Joventuts musicals de la Vall d’Albaida, així com a l’acadèmia Soulmusica de Gandia.

El seu interés continu per la didàctica del violí fa que estiga formant-se en les pedagogies Suzuki, Roland i IEM.

En referència a la pedagogia Suzuki ha assistit a cursos en Inglaterra (Bryanston School) i França (Dinan) amb mestres com Claudio Forcada, Nico Bay, Sergio Castro.

Oferix classes tant per a xiquets com per a adults.