Població

El Real de Gandia

Correu electrònic:

el_bala86@hotmail.com

Roberto Blasco Bataller

Naix el 2 d’agost de 1986 al Real de Gandia (València) i comença els seus estudis de percussió a la primerenca edat de 6 anys, fins a finalitzar-los en el Conservatori Professional de Música Josep Climent d’Oliva.

Durant tots aquests anys compagina la percussió clàssica amb la moderna i la bateria, a més d’assistir a direrents classes, seminaris, masterclass… amb professors com Yoel Paez o Felipe Gucciardi entre altres.

Als 17 anys comença a recórrer tota la península de manera professional amb diverses formacions de diversos estils, des d’orquestres clàssiques fins a grups de rock progressiu, i a impartir classes de bateria i percussió en diferents escoles.

Actualment dedica majoritàriament el seu temps a la docència, impartint classes en la E.M.T. Juan Solbes, E. M.Calassanç i en la seua pròpia acadèmia de bateria. També treballa com a músic de sessió, tant per a estudi com para directe, a més, és integrant de formacions com Seven Crasher’s, Strambotik, o Urgència Jazz Quartet entre altres.

  • Bateria
  • Congues, bongos, pailes, caixò rumber… Tot tipus de percussió

Himno Centenario Athletic de Madrid (Juaquín Sabina)

El lado de los rebeldes (La Raiz)

Fent festa (A.A.M. )

Con destino al destino (Adrian Malonda)

Are you ready? (Seven Crasher’s)

Como pájaro cualquiera (JuanRa)

This is the happy song (Melaza).

Así en el cielo como en la selva (la Raíz)